Om

Kleinsmekker.dk

Bag denne hjemmeside står MamasLIFE.

 

Vi brænder for at udbrede kendskabet til slynger og bæreseler, der er ergonomisk rigtige for både mor og baby.

 

Oplysning om gode bæredimser er en stor del af vores arbejde. Rigtig mange bæredimser kan man selv lave og de kan være lige så gode at bære i, hvis man får en god vejledning. Derfor er det vigtigt at der er gode vejledninger og hjælp at hente, så rigtig mange kan opleve glæden ved at bære sit barn.

 

Du behøver naturligvis ikke sy selv, hvis du hellere vil købe en færdig slynge, bæresele eller vikle. Hos MamasLIFE finder du det bedste udvalg af slynger og bæreseler og du er altid velkommen til at kontakte os for vejledning - også selvom du har syet din slynge selv.

 

Bedste hilsener

 

Anne-Louise Bertelsen

 

www.mamaslife.dk

Der var engang...

- en dygtig dame, der kunne sy helt fantastiske bæreseler.

 

Hun lavede nogle helt specielle designs, som folk stod i kø for at få fat i. Hun kaldte dem "Kleinsmekker" og de blev kendt langt ud over Danmarks grænser.

Det var ikke kun fordi de var smukke, de var også rigtig fede at bruge, for både mor og baby.

 

Kleinsmekkerdamen kælede for detaljerne og hver Mei-Tai fik et flot navn. Den heldige der fik fat i en Kleinsmekker Mei-Tai, vidste at det var som at vinde, når det lykkedes.

 

En dag stoppede kleinsmekkerdamen sin symaskine og lukkede sin dejlige butik. Nu er det ikke længere muligt at få fat i de eftertragtede Kleinsmekker Mei-Tais. Ind imellem kan man finde en brugt, men de bliver hurtigt solgt.

 

Heldigvis lever den idé som Kleinsmekkerdamen fik, om at lave superfede Mei-Tais i individuelle designs stadig videre og der findes nogle flotte modeller rundt omkring.

- men den rigtige Kleinsmekke Mei-Tai, den findes ikke længere...

copyright MamasLIFE 2013